Rondleidingen

Ondanks dat het museum gesloten is kunt u telefonisch of via de mail bij ons een stadswandeling door Hindeloopen boeken.
Wij hanteren een groepsgrootte van minimaal 10 personen en maximaal 20 personen. Komt u met een kleiner of groter gezelschap? Wij overleggen graag met u voor een passende oplossing. Voor rondleidingen dient u altijd te reserveren.
 
1. Historisch Hindeloopen – stad en museum
Onder leiding van een gids maakt u kennis met de speciale collectie van ons museum: klederdracht, het Hindelooper interieur, de scheepvaart en de typische en herkenbare Hindelooper schilderkunst. Daarna neemt de gids u mee de stad in voor een stadswandeling langs onder andere de haven, het Sylhús met de ‘leugenbank’ en de Grote Kerk. Na deze rondleiding weet u wat Hindeloopen zo bijzonder maakt!
Extra kosten: € 45,- per groep met een maximum van 20 personen. Op verzoek kan de rondeider het Hindelooper kostuum dragen, een aanrader! Meerprijs per groep bedraagt € 25,-.
 
2. Historisch Hindeloopen – museum
Onder leiding van een gids maakt u kennis met de speciale collectie van ons museum: klederdracht, het Hindelooper interieur, de scheepvaart en de typische en herkenbare Hindelooper schilderkunst. U hoort boeiende verhalen over de geschiedenis van Hindeloopen!
Extra kosten: € 3,00 per persoon met een maximum van 20 personen.

Op verzoek kan de rondeider het Hindelooper kostuum dragen, een aanrader! Meerprijs per groep bedraagt € 25,-.

3. Historisch Hindeloopen – stad
Onder leiding van een gids wordt u meegenomen de stad in voor een stadswandeling langs onder andere de haven, het Sylhús met de ‘leugenbank’ en de Grote Kerk. Na deze rondleiding weet u wat Hindeloopen zo bijzonder maakt!
Kosten: € 25,- per groep met een maximum van 20 personen.
Op verzoek kan de rondeider het Hindelooper kostuum dragen, een aanrader! Meerprijs per groep bedraagt € 25,-.
 

Heeft u vragen of wilt u direct reserveren? Klik dan hier of bel tel. 0514-521420. U bent van harte welkom in Museum Hindeloopen!

Bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing.